Partners

Alles
  • Alles
  • Overig
  • Sponsored bij Flag-Football.nl
  • Sport Clinics
  • Verenigingen
  • Webshop of Winkel

AFBN – American Football Bond Nederland

De AFBN is de Bond voor American Football in Nederland. Samen met de AFBN proberen wij Flag Football zo veel en vooral goed mogelijk te verspreiden door Nederland.

Ga naar: AFBN – American Football Bond Nederland about AFBN – American Football Bond Nederland

AFL Commanders

De AFL Commanders is de lokale club in Lelystad. In 2017 hebben wij samen met de Commanders het NK Schoolflag mogen organiseren. De Commanders stellen ieder jaar hun accommodatie ter beschikking tijdens het scholenprogramma 'The Battle of Schools'. Daarnaast mogen deelnemers die een clinic hebben ontvangen van Flag-Football.nl altijd 2x gratis meetrainen voordat ze besluiten lid te worden!

Flag-Football.nl is hofleverancier voor de club...een status om trots op te zijn!

Ga naar: AFL Commanders about AFL Commanders

Amersfoort Untouchables

In samenwerking met de Amersfoort Untouchables verzorgen wij de clinics in en rondom de stad.

Bij de Amersfoort Untouchables mag je altijd 4 keer gratis meetrainen voordat je besluit lid te worden!

Ga naar: Amersfoort Untouchables about Amersfoort Untouchables

Decathlon

Al jaren gebruiken wij bij Flag-Football.nl spullen van 1 van de grootste sportwinkel van Nederland. De kwaliteit en prijsverhouding van Decathlon zijn altijd super. Ook is de winkel een promoter van de wat minder bekende sporten in Nederland, 1 daarvan is FlagFootball! Er zijn grootse plannen voor de samenwerking. Op dit moment kun je Flag-Football.nl flink steunen door een aankoop te doen via deze link: Shoppen bij Decathlon

Ga naar: Decathlon about Decathlon

Forelle.com

Forelle is een winkel en webshop die gespecialiseerd is in American Football, Honkbal en FlagFootball artikelen. Spelers kunnen via Flag-Football.nl een FLINKE korting verwachten. Deze kan oplopen tot 30% ! Hoe werkt het? Neem contact met ons op met jou wishlist en wij geven jou een prijsopgave. Deze betaal je dan aan Flag-Football.nl

Ga naar: Forelle.com about Forelle.com

Janssen Payroll Services

Medewerkers voor Flag-Football.nl worden ingeschakeld met de administratie services van Janssen Payroll Services. Door de korte lijntjes en goede service vormen Janssen Payroll Services en Flag-Football.nl een sterk team!

Ga naar: Janssen Payroll Services about Janssen Payroll Services

quickDESIGN

Sinds 2016 doet quickDESIGN onze webhosting en webdesign.

Laat u een website bouwen door quickDESIGN dan bent u ervan verzekerd dat u een goede website krijgt! Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van op WordPress gebaseerde websites. Dit is een CMS (Content Management System) wat ervoor zorgt dat u zelf ook inhoud kunt toevoegen en aanpassen als dat u wens is.

Ga naar: quickDESIGN about quickDESIGN

SportUnie

SportUnie verzorgt de sportieve activiteiten voor u samen met gekwalificeerde sportinstructeurs, trainers, coaches en docenten die verbonden zijn aan sportbonden, sportverenigingen en sportorganisaties. SportUnie levert enkele opdrachten aan voor
Flag-Football.nl. In samenwerking met SportUnie streven wij ernaar om Flagfootball aan te bieden door heel Nederland.

Ga naar: SportUnie about SportUnie

United Athletes Flagfootball Team

United Athletes Flagfootball Team

De United Athletes Flagfootball Team is opgericht in 2016 door Jeno van Opstal. In het team spelen enkele bekende gezichten van Flag-Football.nl. Dit team heeft in haar korte bestaan indrukwekkende prestaties geleverd. 1e Beachbowl, Scheveningen, 2e tijdens de Broncobowl in Enschede en onlangs nog 12e tijdens het grootste internationale Flagfootball toernooi van Nederland, Pinkbowl, in Den Haag.

Flag-Football.nl is de trotse hoofdsponsor van de United Athletes!

Ga naar: United Athletes Flagfootball Team about United Athletes Flagfootball Team