19989674_499012063775585_2772960817932649049_n
Mijn naam is Sidney Kunst, trotse eigenaar van Flag-Football.nl. Al ruim 19 jaar ben ik actief sporter van American Football. Dit begon met de discipline Flag Football. Ook bijna al deze jaren ben ik speler van het Nationale selectie team the Dutch Lions geweest! Met de sport ben ik de hele wereld over geweest en heb super leuke en mooie ervaringen opgedaan.
Nu ben ik sinds augustus 2018 eigenaar van het bedrijf Flag-Football.nl Hier gaf ik al jaren clinics en workshops voor wat geleid heeft tot de overname. Mijn doel is heel Nederland te laten ervaren hoe leuk Flag Football is en de competitie exponentieel uit te breiden en innoveren! Samen met mijn team instructeurs met in totaal meer dan 100 jaar ervaring gaan we deze uitdaging aan!
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)