Alle Teams
  • Alle Teams
  • TBOS Lelystad
  • TBOS U15
NIGHTSHAWKS-1371x1080

Aeres Nighthawks

De Aeres Nighthawks weten ieder jaar een sportieve team neer te zetten waarbij het resultaat niet belangrijk is.  Ieder jaar melden er zo'n 20 deelnemers  aan voor het schoolteam. Het is dan ook mooi om te zien dat bij dit schoolteam sportiviteit en deelname belangrijker is dan het streven naar een goed resultaat. Als het gaat om plezier , dan ben je bij The Green Army  op de juiste plek! 

SPARTANS

Rietlanden Spartans

De Rietlanden Spartans (voorheen)Predators deden in het verleden actief mee en streden om de titel maar sinds het wegvallen van een belangrijke tussenpersoon zijn zij op zichzelf gewezen en is het ieder jaar maar weer de vraag of zij zullen deelnemen aan het scholenprogramma. Erg jammer want zij beschikken over een super mooie accommodatie waar veel uit te halen valt! In 2017 wisten zij na bijna 10 jaar weer eens de titel te winnen in Lelystad!

SHARKS

SGL Sharks

Sinds 2010 strijden zij altijd mee in de top 5 van Nederland! Zij zijn dan ook een een team om in de gaten te houden als het gaat om kampioenschappen. In 2016 wisten zij het NK Schoolflag te winnen. Momenteel zijn zij de hofleverancier van de lokale American Football vereniging de Lelystad Commanders. Een status om trots op te zijn!

KNIGHTS

Arcus Knights

Als je een Flagfootball kenner bent dan moet je ooit hebben gehoord van de Arcus Knights. In 2003 wisten zij geschiedenis te schrijven. Van een school team uitgroeien tot een topjeugdteam van Nederland en zelfs Europa! Zij wisten alle open toernooien te winnen in Nederland en Europa. Pas op het wereldkampioenschap in Japan, Tokio stranden zij op een 7e plek van de Wereld!!! Een prestatie wat tot op heden door niemand is geevenaard. In het nieuwe logo zie je 7 sterren verwerkt. Deze sterren verwijzen naar de 7 legendarische spelers van de Arcus Knights team 2003 onderleiding van Headcoach E. Hagen. De naam van de Arcus  Knights is behouden omdat de Knights binnen Flagfootball Nederland een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de sport.