Flag-Football.nl krijgt nieuwe eigenaar, Sidney Kunst

Vanaf 1 augustus 2018 krijgt Flag-Football.nl een nieuwe eigenaar. Dit is Sidney Kunst. Vanaf vandaag neemt hij alle werkzaamheden over.

“Jeno (de voormalige eigenaar) is een hele goede vriend van mij. Hij wilt zich focussen op een nieuwe uitdaging. Toen ik met het voorstel kwam dat ik het wou overnemen, waren wij er snel over uit!

Als Flag Football speler ben ik de hele wereld over geweest. En met de teams waarin ik zat (ook samen met Jeno) ontzettend veel prijzen gewonnen. Het plezier dat deze sport met zich mee brengt wil ik iedereen laten ervaren. Via clinics door Flag-Football.nl zorgen ik en mijn team coaches ervoor dat iedereen dit een keer kan ervaren!” Aldus Sidney Kunst

Wilt u een clinic boeken? Neem dan snel contact op, want de agenda voor volgend schooljaar wordt nu al gevuld!

Tot snel!