logo_forelle

Forelle.com

Forelle is een winkel en webshop die gespecialiseerd is in American Football, Honkbal en FlagFootball artikelen. Spelers kunnen via Flag-Football.nl een FLINKE korting verwachten. Deze kan oplopen tot 30% ! Hoe werkt het? Neem contact met ons op met jou wishlist en wij geven jou een prijsopgave. Deze betaal je dan aan Flag-Football.nl

qd_zeepgroen

quickDESIGN

Sinds 2016 doet quickDESIGN onze webhosting en webdesign.

Laat u een website bouwen door quickDESIGN dan bent u ervan verzekerd dat u een goede website krijgt! Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van op WordPress gebaseerde websites. Dit is een CMS (Content Management System) wat ervoor zorgt dat u zelf ook inhoud kunt toevoegen en aanpassen als dat u wens is.

avatar_white

United Athletes Flagfootball Team

United Athletes Flagfootball Team

De United Athletes Flagfootball Team is opgericht in 2016 door Jeno van Opstal. In het team spelen enkele bekende gezichten van Flag-Football.nl. Dit team heeft in haar korte bestaan indrukwekkende prestaties geleverd. 1e Beachbowl, Scheveningen, 2e tijdens de Broncobowl in Enschede en onlangs nog 12e tijdens het grootste internationale Flagfootball toernooi van Nederland, Pinkbowl, in Den Haag. 

Flag-Football.nl is de trotse hoofdsponsor van de United Athletes!

LC

AFL Commanders

De AFL Commanders is de lokale club in Lelystad. In 2017 hebben wij samen met de Commanders het NK Schoolflag mogen organiseren. De Commanders stellen ieder jaar hun accommodatie ter beschikking tijdens het scholenprogramma 'The Battle of Schools'. Daarnaast mogen deelnemers die een clinic hebben ontvangen van Flag-Football.nl altijd 2x gratis meetrainen voordat ze besluiten lid te worden!

Flag-Football.nl is hofleverancier voor de club...een status om trots op te zijn!

logo_duotone

Amersfoort Untouchables

In samenwerking met de Amersfoort Untouchables verzorgen wij de clinics in en rondom de stad.

Bij de Amersfoort Untouchables mag je altijd 4 keer gratis meetrainen voordat je besluit lid te worden!

SportUnie

SportUnie verzorgt de sportieve activiteiten voor u samen met gekwalificeerde sportinstructeurs, trainers, coaches en docenten die verbonden zijn aan sportbonden, sportverenigingen en sportorganisaties. SportUnie levert enkele opdrachten aan voor
Flag-Football.nl. In samenwerking met SportUnie streven wij ernaar om Flagfootball aan te bieden door heel Nederland.